David Cifre. Expert en Direcció i Gestió d'Organitzacions No Lucratives i en Lideratge i Innovació Social (ESADE). Director gerent de l'ACAF, Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central.
Sergi Estanyol. Especialització en Direcció i Gestió d'Associacions i Fundacions i en Comunicació i Participació Ciutadana (FUdG). Consultor de l'ACAF, Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres SSC i de la Plataforma Familiars FM-SFC-SQM. Membre de la Comissió Promotora de la ILP per a l'atenció de la fibromiàlgia i la SFC a Catalunya.
Guillermo Mattioli. Psicòleg clínic i psicoterapeuta. Degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
Cristina Montané. Postgrau en Patient Advocacy (UIC). Especialització en Participació Ciutadana en la Presa de Decisions en Salut (UCM). Coordinadora i patient advocate de l'ACAF (Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia) i d'altres SSC. Presidenta de la Plataforma Familiars FM-SFC-SQM. Vocal de l'Observatori Experiència Pacient de l'Hospital Clínic de Barcelona. Vocal del plenari i de la permanent del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya (CCPC) en representació de l'ACAF.
Núria Pérez. Psicòloga. Postgrau en Estratègies d’Avaluació i Tècniques d'Intervenció en Psicologia de la Salut (Infants i Adults). Psicòloga clínica al Centre Gnòsic. Col·laboradora d'ACAF des de l'any 2000 en intervenció psicològica grupal per a persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i sensibilitat química múltiple: grups d'ajuda mútua, tallers de suport psicològic i emocional i tallers de mindfulness. Conferenciant per a l'ACAF i la Plataforma Familiars FM-SFC-SQM sobre eines i recursos per a persones afectades per fibromiàlgia, SFC i SQM.
Mayte Serrat. Doctora per la UAB, fisioterapeuta i psicòloga (PGS) amb Màster Universitari en Osteopatia i en Fisioteràpia de l'Esport i Readaptació a l'Activitat Física. Tècnica esportiva de muntanya i alpinista. Responsable i investigadora principal de la teràpia grupal multicomponent de la Unitat d'Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central (UESSC) de l'Hospital Vall d'Hebron. Membre del Programa Assistencial d'Experts en SSC de l'Institut Català de la Salut (PADEICS). Directora del Màster Universitari en Osteopatia de les Escoles Universitàries Gimbernat (EUGUAB). Presidenta de l'Associació Esportiva Projecte Inclusiu CIM (CIM Project). Coordinadora de diversos grups de treball i comissions en dolor persistent en diferents societats i col·legis professionals. Tota la seva activitat assistencial, docent, investigadora i de divulgació està enfocada en l'aplicació dels avanços en neurociència en l'abordatge biopsicosocial del dolor crònic/persistent i la fibromiàlgia i en la teràpia d'activitats en la natura.