f

Acredita la teva expertesa en l'exercici de la psicologia coaching a través del COPC

Actualment, el COPC manté oberta la cinquena convocatòria, per donar continuïtat al reconeixement social de l’acreditació professional, en aquest àmbit.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va ser pioner a concebre un procediment per al reconeixement de l’acreditació professional en l’exercici del coaching i l’any 2013 es va convocar la primera acreditació professional de psicòlegs i psicòlogues experts en coaching. Des d'aleshores, més de 170 professionals han passat per aquest procés de certificació. Actualment, el COPC manté oberta la cinquena convocatòria, per donar continuïtat al reconeixement social de l’acreditació professional, en aquest àmbit.

Amb aquesta acreditació es busca no només el reconeixement social de tots els psicòlegs i de totes les psicòlogues amb els coneixements adequats i necessaris en la disciplina del coaching, sinó també garantir una praxi professional de qualitat basada en uns paràmetres compatibles amb les acreditacions internacionals que hi ha. D´acord amb la International Society for Coaching Psychology (ISCP), la pràctica de la psicologia coaching es pot descriure com un procés per millorar el benestar i el rendiment en els àmbits de la vida personal i laboral sustentat per models de coaching basats en els aprenentatges d'adults i infantils o en teories i enfocaments psicològics. És practicat per psicòlegs i psicòlogues qualificats, que tenen les qualificacions pertinents, i han emprès un desenvolupament professional adequat i una pràctica supervisada.

Si tens formació, experiència i hores de supervisió consulta aquí les bases i els requisits exigits. T’animem a presentar-t'hi!

Sol·licitar acreditació

A banda, el COPC organitza mensualment una sessió grupal d’orientació professional: cap a l’expertesa on dona a conèixer quines són les sortides professionals de la psicologia, així com informa de totes aquelles qüestions d'àmbit general abans de presentar una sol·licitud d’ acreditació d'expertesa. Si vols inscriure-t'hi, la propera és el dia 15 de maig, en modalitat en línia. Pots fer-ho a través del següent botó:

Inscripció sessió informativa

Per a qualsevol dubte addicional pots contactar amb el Departament de Projectes Institucionals a través del correu electrònic: acreditacions@copc.cat.


Comparteix

f

L’assegurança de responsabilitat civil professional del COPC millora l'àmbit geogràfic i jurisdiccional de cobertura
Els serveis prestats en línia queden ampliats a tots els països del món excepte els Estats Units i el Canadà.