f

Ajorna el pagament de la quota col·legial a l'octubre si et va millor que al juliol

L’opció de posposar el càrrec de la quota és automàtica i no demana sol·licita cap argumentació.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ofereix la possibilitat que els col·legiats i col·legiades que així ho decideixin puguin ajornar el pagament de la segona part de la quota col·legial anual. Com és habitual, el pagament es posposa un trimestre, fins a la primera quinzena octubre, i no requereix cap tipus de justificació. Si vols aplaçar el càrrec de la quota només et cal sol·licitar-ho mitjançant un correu electrònic a ajornament@copc.cat. El període per fer la sol·licitud ja és obert, i s'allarga fins el 30 de juny. Totes les persones que sol·licitin l'ajornament en rebran un correu electrònic de confirmació.

Cal recordar que ajornar el pagament no té cap càrrec addicional, interessos o cap altre tipus de cost complementari, i en cas de sol·licitar-ho la segona part de la quota es cobrarà el dia 2 d’octubre. En el cas dels col·legiats i col·legiades que no hagin activat l’ajornament, el cobrament es farà efectiu el dia 10 de juliol.

Per últim, també cal remarcar que ajornar el pagament de la quota no implica que s'allargui el termini per sol·licitar bonificacions a la quota, que es poden sol·licitar igualment només fins el dia del 30 de juny.

Comparteix

f

El 30 de juny finalitza el període per sol·licitar les reduccions a la quota col·legial o renovar la bonificació especial per desocupació aplicables al pagament del segon semestre
Els supòsits per obtenir una bonificació de la quota col·legial són: naixement o adopció, atur, ser júnior o sènior i ser no exercent, ja sigui per jubilació o incapacitat.