f

Assisteix de manera presencial o virtual i amb descompte al 1r Congreso Latinoamericano de Terapia Breve Estratégica

Es celebrarà els dies 22 i 24 de setembre a l'Hotel Caribe By Faranda Grand, a Cartagena d'Índies (Colòmbia).

Per primera vegada a Llatinoamèrica es realitzarà un Congrés de Teràpia Breu Estratègica completament en espanyol. Serà organitzat per les diferents seus oficials del CTS a Llatinoamèrica, en col·laboració directa amb la seu principal d'Itàlia i amb Espanya i comptarà amb la participació del Dr. Nardone i diversos dels seus col·laboradors més antics. Es durà a terme a la ciutat de Cartagena, Colòmbia de forma presencial i en línia.

Els trastorns mentals i del comportament han evolucionat amb el temps, cosa que ha obligat a reajustar les tècniques terapèutiques. A la tradició estratègica, els trastorns coneguts al llarg del temps, han evidenciat desenvolupaments i canvis. Per això, les estratègies d'intervenció han requerit variacions i reajustaments que es replantegin a través de la investigació/intervenció, per a un èxit més gran en els seus objectius.

Gràcies a les diferents ponències i activitats, es mostrarà els aspectes més enfortits de la teràpia com dels seus nous avenços, podent compartir amb col·legues provinents de moltes altres parts del món parlant un mateix idioma en el marc de la ciutat de Cartagena.

Dirigit a professionals de l'àrea de salut mental: psicòlegs i psicòlogues, psicoterapeutes i metges i metgesses. Les persones col·legiades podeu inscriure-us-hi amb un descompte especial fins al 30 de maig. Consulta aquí tota la informació respecte preus i pagaments. 

Comparteix

f

Deu noves lectures disponibles a la Biblioteca del COPC
Recorda que també pots consultar els nous títols de llibres electrònics a la plataforma OdiloTK.