f

Busques idees fresques per al teu negoci, busques professionals o vols millorar el teu perfil i contactar amb empreses que ofereixen treball?

El 4 i 5 d’octubre, al Biz Barcelona trobaràs solucions tant si ets empresa com professional: per diferenciar-te, per créixer i per fer nous contactes professionals.

El Biz Barcelona és el saló del treball que organitza Barcelona activa el proper 4 i 5 d’octubre a la Fira de Barcelona. L’entrada és gratuïta i té com a finalitat potenciar els negocis i les oportunitats laborals a través de 4 espais: assessorament, zona expo, conferències, tallers i activitats.

A l’espai de l’assessorament trobaràs professionals experts que t’acompanyaran per millorar el teu negoci i et poden assessorar en diversos àmbits. A l’espai village: zona expo podràs contactar amb entitats i empreses que tenen productes i solucions per millorar la teva competitivitat. A l’espai de conferències trobaràs la inspiració de casos d’èxit que t’ajudaran a impulsar-te cap on vols anar. Finalment, a l’espai de tallers i activitats podràs participar en més de 40 tallers pràctics que et donaran noves eines per a la digitalització, la gestió d’equips...

Al Biz Barcelona, la Intercol·legial organitza el networking professional, un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats i col·legiades i empreses de tots els sectors. Els psicòlegs i psicòlogues col·legiats poden publicar-hi gratuïtament les seves ofertes de feina o el seu perfil professional per fer contactes de qualitat de manera ràpida, amb la garantia dels col·legis professionals. Els anuncis, d’empreses i de professionals es publicaran al web i durant el saló a través de pantalles. Les persones interessades podran contactar-se directament sense intermediàries, així de fàcil, i entrevistar-se personalment amb empreses o els perfils més interessants, amb cita prèvia.  

Més informació al web del networking professional del saló de l'ocupació Biz Barcelona.

Comparteix

f

La biblioteca del COPC incorpora 11 proves de l'editorial Giunti Psychometrics
Els col·legiats i col·legiades que ho desitgin poden comprar els productes de l'editorial amb un 5% de descompte gràcies al conveni que manté signat el COPC.