f

Col·labora amb el programa Carnet Jove i ofereix-hi els teus serveis

A través de la col·laboració del COPC i la Generalitat, els col·legiats i col·legiades poden formar part del projecte i oferir els seus serveis en el catàleg del Carnet Jove.

Tan important és la salut física com la salut mental o psicològica. I en aquest sentit la psicologia pren especial rellevància en un període determinant com és l’adolescència i la joventut, una etapa caracteritzada per canvis ràpids i significatius.

El programa del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicologia col·laboren en un esforç per normalitzar i promocionar la figura del psicòleg entre els joves. Amb aquesta col·laboració els psicòlegs i les psicòlogues col·legiats podran formar part del projecte i oferir els seus serveis.

Com a conseqüència d’aquest acord els joves beneficiaris del Carnet Jove podran comptar amb professionals de la psicologia col·legiats, fet que assegura una atenció de qualitat, que atendran als joves amb el descompte habitual ofert per la xarxa de col·laboradors.

En què consisteix la col·laboració amb el Carnet Jove?

El Carnet Jove aporta beneficis notables i no té cap cost addicional al descompte voluntari que cada persona, empresa o entitat decideix aplicar en els seus serveis o productes. Gràcies a la col·laboració amb el Carnet Jove tindràs publicitat de franc, i podràs tenir accés al públic jove fàcilment, a través d’una marca molt reconeguda entre aquest segment.

En aquest enllaç pots consultar els beneficis per als col·laboradors. 

Per a més informació o per donar-se d’alta com a col·laborador:

www.carnetjove.cat


en COPC

Comparteix

f

'Llegat', amb Àngels Gonyalons, amb un 20% de descompte per a persones col·legiades
Tot i que es representa fins el 2 de juny, el Teatre Akadèmia ofereix les entrades a 19,20 € del 9 al 19 de maig a tots els col·legiats, col·legiades i acompanyants.