f

Col·loqui postfunció amb PAZZO i la Comissió de Cultura el proper 2 de març

El proper 2 de març, a la Sala Versus Glòries, i amb descompte en el preu de l’entrada. Reserva’t el dia!


PAZZO, la nova producció d'Apunta Teatre, es representa del 15 de febrer al 2 d’abril a la Sala Versus Glòries. El text és de Fèlix Herzog, està interpretat per Jordi Banacolocha i Adrian Grösser i dirigit per Roberto G. Alonso. L’obra parla del testimoni generacional, dels lligams familiars imposats genèticament i de les obligacions imposades socialment... de tot allò que se suposa que ens ha de fer ser qui som. Pots consultar tota la informació sobre el muntatge en aquest enllaç al web de la Sala Versus Glòries

Els col·legiats i col·legiades gaudeixen d’un descompte en el preu de l’entrada, que queda en 14 €, que es pot aprofitar per a qualsevol dia prement aquest enllaç. És especialment recomanable, però, reservar-se l’entrada per al dia 2 de març, perquè en finalitzar la funció, la Comissió de Cultura programa un col·loqui amb els actors i el públic, moderat per la Mònica Algueró, vocal de la Junta de Govern.  

Els teatrefòrums de la Comissió de Cultura sempre són una magnífica ocasió per compartir anàlisis i reflexions sobre psicologia amb col·legues de professió, i sobre els personatges i el muntatge amb actors, actrius i direcció, un còctel insuperable. Aprofita el descompte i la convocatòria i gaudeix de la vetllada! 


Comparteix

f

Si estàs exercint, fent recerca o formant-te, ja has après a treure partit de tots els serveis de la biblioteca? Fes-ne la formació!
Els propers 8 i 9 de març, la biblioteca programa un curs per saber com treure rendiment a tots els avantatges i oportunitats que genera tenir accés a una biblioteca especialitzada i multiformat.