f

Contes i novetats a la biblioteca del COPC per escalfar l'arribada del Nadal

Escull els teus següents préstecs entre els 10 nous llibres, els 2 nous jocs terapèutics i els contes infantils de la secció.

Els contes són una eina importat en la intervenció amb la infància. Sovint reflecteixen pors o emocions i  permeten treballar diversos temes de forma indirecta: abordant la cerca de solucions, identificant tant pensaments i sentiments en els infants o plantejant algunes problemàtiques que, plantejant alternatives, enriqueixen la seva creativitat en la resolució dels cada cas. Per tots aquests motius, les biblioteques del COPC ofereixen una secció de contes

En aquest enllaç podeu accedir al llistat de contes disponibles a les biblioteques del COPC pots conèixer i tramitar el préstec dels materials que sol·licitis.

Novetats de la setmana

Aquesta setmana, per escalfar les festes de Nadal, la Biblioteca del COPC presenta 12 novetats. Totes les noves propostes de la biblioteca podrien ser candidates a ser regalades, per què no les treus en préstec i llegeixes per saber si són una bona opció? Ja entenem que no podràs llegir-les totes i que n'hauràs d'escollir només una part. Amb quines et quedes?

D'entre les novetats de la setmana, tres obres són donacions de les persones autores i dues de l'editorial (pots identificar-les amb una icona), i diverses tenen article a la Psiara o han estat presentades al Col·legi. Per últim, també es presenten jocs terapèutics. 

En tots els casos, fes clic  damunt del títol i reserva'ls!

Aprende a resolver lo que te hace sufrir: errores que te impiden ser feliz
Ibáñez, María; Jiménez, Jesús
La Esfera de los Libros, 2019

Mi hijo me cae mal
Tarrés, Sara
Plataforma Editorial, 2023

En estas cuatro paredes
Castellano Tejedor, Carmina
Editorial Círculo Rojo , 2023

Educar el carácter de nuestros estudiantes: reflexiones y propuestas para la escuela actual

Ahedo, Josu; Fuentes, Juan Luis; Caro, Carmen (coords.)
Narcea, 2021

Casos clínicos en telesalud mental
Martí Noguera, Juan José; Pérez Soto, Felipe
ELSEVIER , 2023

Estudios sobre lo real en Lacan
Arenas, Gerardo [i 16 més]
Xoroi Edicions, 2020

Jocs terapèutics

Tarjetas contra la ansiedad: guía y tarjetas para ayudarte a reducir tu estrés 
Aplicació: Individual 
Edat: Adolescents i adults  Temps: Variable
Finalitat: Aquest manual i joc de targetes proporcionen estratègies per fer front a l'ansietat, ajudar-te a entendre-la i domesticar-la. El llibre inclòs conté tècniques de teràpia cognitivoconductual (TCC) per poder enfrontar-se a sentiments no desitjats, des de preocupacions davant situacions concretes a pànic en estat avançat.

Jocs terapèutics


El enigma de las 8 gemas : ¡crea tu enigma! 

Aplicació:
Col·lectiva   
Edat: De 7 a 75 anys 
Temps:  De 12 a 25 minuts         Finalitat: L'Enigma de les 8 Gemmes és un joc cooperatiu de memòria, abstracte,  inclusiu i intergeneracional. 
Accessible a persones amb daltonisme i amb acromatòpsia 

Comparteix

f

El COPC participa en una acció educativa triple, per a infants i joves, en el marc de l’Any Tàpies
Es tracta d’una lectura en veu alta, una instal·lació de fotografies i l’enlairament d’un estel amb missatge, als quals es convida a totes les escoles de Catalunya