f

El 16 de març, Geneviève Morel imparteix la 'Jornada Mares i filles: superjò maternal, separació i aferrament' en format presencial i en línia

La Delegació Territorial de Girona acollirà la reconeguda psicoanalista i doctora en psicologia clínica i psicopatologia en una jornada organitzada pel Grup de Treball Actualitzacions de la Psicoanàlisi en la Clínica del segle XXI (Girona).


La Delegació Territorial de Girona del COPC programa un dels esdeveniments de l’any per al proper 16 de març. El Grup de Treball Actualitzacions de la Psicoanàlisi en la Clínica del segle XXI (Girona) ha organitzat una jornada amb la participació de Geneviève Morel, prestigiosa psicoanalista francesa, i doctora en psicologia clínica i psicopatologia. 

La formació té els objectius d’aprofundir el coneixement sobre la feminitat en una època de grans canvis en la sexualitat, la construcció de les famílies i les parelles. En concret, l’esdeveniment vol aprofundir en el coneixement de l'estrall que es produeix en la relació mare-filla, gràcies a la interpretació i debat sobre la pel·lícula Ànimes perverses (Voici le tems des assassins, de Julien Duvivier, 1956), un cas clínic i un exemple de matricidi. A partir de les 11.30 h es programa la conferència magistral de la reconeguda psicòloga del mateix títol que la Jornada.

La Jornada: Mares i filles: superjò maternal, separació i aferrament es durà a terme en format presencial a la sala d’actes de la Delegació Territorial de Girona, però serà retransmesa en directe per a totes les persones que la vulguin seguir en línia. S’adreça a professionals de la psicologia, la psiquiatria i la psicoanàlisi, amb traducció simultània del francès.

Totes les persones interessades poden informar-se sobre el programa de la Jornada, el currículum de la ponent, el preu de la inscripció, l’horari i tota la informació que necessitin en aquest enllaç a l’apartat de formació del web, que també permet inscriure-s’hi.


Comparteix

f

Ja disponible el qüestionari per a conèixer la situació actual de la psicologia de la intervenció social a Catalunya
Es convida a totes les persones col·legiades a ser part activa d'aquest estudi. La participació és anònima i s'acceptaran respostes fins el proper 12 de març.