f

El 20 de juny, el Dr. Javier Castillo presenta el seu llibre 'Fundamentos de la psicoterapia integrativa moderna'

Tambés s'hi farà una conferència sobre el futur de la psicoteràpia integrativa amb debat posterior amb l'assistència de Guillermo Mattioli, degà del COPC, i el president del Consejo General de la Psicología de España, Dr. Francisco Santolaya.

El pròxim dijous 20 de juny a les 19 h es durà a terme la presentació del llibre Fundamentos de la psicoterapia integrativa moderna, escrit pel Dr. Javier Castillo, psicòleg clínic i psicoterapeuta. Aquest llibre proposa un model funcional i pragmàtic, que facilita el tractament de casos clínics greus i presenta eines terapèutiques de gran utilitat tant per al professional ja format com per a l'iniciat. 

Seguidament, el Dr. Javier Castillo impartirà una conferència per abordar el futur de la psicoteràpia integrativa, i proporcionar als assistents una visió profunda i actualitzada d'aquesta disciplina. També hi assistiran el degà del Col·legi Oficial de la Psicologia de Catalunya, Dr. Guillermo Mattioli, i el president del Consejo General de la Psicología de España, Dr. Francisco Santolaya.

Després de la conferència, s'obrirà un debat amb la participació dels integrants de la taula i el públic assistent per convertir-ho en un espai d'intercanvi i reflexió sobre els temes tractats.

L'esdeveniment serà en modalitat híbrida (en línia i presencial a la seu central del COPC, a Barcelona). Pots inscriure-t'hi prement aquí.


en COPC

Comparteix

f

Treballes en règim d'autònoms? Comunica o actualitza les teves dades a la Seguretat Social abans del 30 de juny
No totes les persones treballadores en règim d’autònoms tenen l’obligació de fer-ho. Comprova què has de comunicar en cas que la teva situació ho requereixi.