f

El 30 de maig, Antonio Verdejo imparteix la conferència 'Neuropsicologia de les addiccions: mecanismes i intervencions'

La Secció de Neuropsicologia del COPC, amb motiu del seu aniversari, convida al doctor en psicologia, i actualment professor i investigador a la Monash University (Melbourne) en l'àmbit de les addiccions.

La Secció de Neuropsicologia del COPC programa una conferència per celebrar el seu aniversari el proper 30 de maig. La Secció ha organitzat l'activitat amb la participació d'Antonio Verdejo, doctor en psicologia i professor a la School of Psychological Sciences i al Turner Institute for Brain and Mental Health a la Universitat de Monash (Melbourne).

La conferència abordarà els temes relacionats amb la interacció entre la neurociència i la psicologia i el tractament de les addiccions per oferir-ne una visió integral. L'activitat serà gratuita i en modalitat en línia el pròxim 30 de maig a les 10 h.

Pots inscriure’t a la conferència “Neuropsicologia de les addiccions: mecanismes i intervencions” prement aquest enllaç.

Comparteix

f

Nova normativa sobre accessibilitat que afecta les sol·licituds d'autorització de consultes i centres sanitaris
La normativa per a noves llicències no serà efectiva fins el dia 1 de setembre de 2024. Consulta les recomanacions del COPC al respecte.