f

El COPC commemora el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

La institució s’adhereix a dues declaracions institucionals i elabora una selecció de llibres digitals sobre el fenomen.

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, una data que el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya commemora amb tot el pes de l’organització. 

En primer lloc, el Col·legi s’adhereix a la declaració institucional compartida amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Gobierno de España, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació de Micropobles de Catalunya, que referma el compromís de totes les institucions públiques del país en l’eliminació de la violència vers les dones. Consulta, enllaçada, la Declaració institucional del 25 de novembre de 2022 Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

En segon lloc, el Col·legi se suma a la Declaración Institucional del Consejo General de la Psicología con motivo del Día Internacional de la Eliminación de la Violencia Contra La Mujer, que remarca que l’eliminació de la violència no és qüestió d’un dia, sinó de cada dia sense excepció. Llegeix-la fent clic aquí

Per últim, la Biblioteca del COPC ha elaborat una selecció de llibres digitals sobre violències masclistes, amb una tria de la informació publicada més significativa. Els 12 llibres de la selecció són en aquest enllaç a Odilo: els tens a un sol clic si els vols llegir als teus dispositius digitals.


Comparteix

f

Necessites una assegurança de salut sense copagaments, carències ni preexistències? Tens una oferta exclusiva
Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen un preu especial amb Adeslas gràcies a l'acord amb Brokers’88.