f

El COPC arriba als 19.000 col·legiats i col·legiades

El Col·legi ha aconseguit arribar a una nova fita històrica, els 19.000 col·legiats i col·legiades, augmentant-ne un total de 1.000 en exactament un any.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya segueix augmentant el nombre de persones col·legiades i ha aconseguit arribar a una nova fita històrica, els 19.000 col·legiats i col·legiades. Ara fa un any just, la notícia era que s’havia arribat per primera vegada a 18.000 membres: avui, que des d’aleshores el nombre ha seguit incrementant més ràpidament. Aquesta tendència allarga el creixement sostingut de col·legiats i col·legiades dels últims anys, cosa que posa de manifest que la psicologia és cada dia més present a la societat catalana, que la disciplina segueix despertant l’interès de la ciutadania a l’hora d’escollir la formació superior i que la inserció laboral segueix creixent.

Algunes dades poden il·lustrar aquest creixement. En primer lloc, entre el 3 d’octubre de 2023 i el de 2024, el COPC ha donat d’alta 1.735 persones col·legiades, una mitjana de 7 cada dia de treball. Per tant, a dia d’avui s’han col·legiat 33.458 psicòlegs i psicòlogues al COPC des que l’any 1985 va començar la seva singladura.


A dia d’avui, el total de persones col·legiades del COPC està repartit en 15.165 a Barcelona, 1.467 de Girona, 868 a Lleida i 1.500 a Tarragona, cosa que vol dir que el nombre de persones col·legiades creix en tots els territoris. Pots trobar totes aquestes dades, actualitzades en tot moment, a la pàgina el COPC en xifres.

El Col·legi segueix treballant per acompanyar la tasca professional dels psicòlegs i psicòlogues i per defensar els seus interessos professionals.


Comparteix

f

Les ciutats de Tarragona i Reus et conviden al Festival Psicurt, el festival de cinema sobre salut mental
A partir del dia 2 d’octubre, i fins el dia 15, les sessions de projecció i altres activitats són gratuïtes i obertes al públic.