f

El COPC presenta el nou portal de transparència del web del COPC

La pàgina recull i centralitza tota la informació que manifesta la voluntat de gestió transparent de la Junta de Govern.


La gestió transparent de la institució és una línia estratègica fonamental de la Junta de Govern del COPC. Aquesta voluntat és transversal en tots els àmbits de l’organització, cosa que es manifesta en el portal de transparència que el Col·legi ha publicat al seu web.

La regulació preveu la informació mínima que ha de contenir tot col·legi professional, i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya l’ha complert en tot moment, però el portal de transparència va més enllà dels mínims legals i amplia, organitza i centralitza la informació per tal de facilitar-hi l’accés a les persones col·legiades i a la ciutadania. El nou portal de transparència recull informacions repartides en diferents pàgines de les diverses àrees del web del COPC, que el portal de transparència estructura i enllaça des d’una sola pàgina.

El portal, en primer lloc, informa sobre les funcions públiques de la institució, és a dir, les funcions previstes per les lleis, i sobre com les desenvolupa. Són les seves funcions fonamentals, per al desenvolupament de les quals va ser creada la institució. En segon lloc, inclou també les funcions públiques adquirides, les de transcendència pública, i la informació relativa a com les implementa. Finalment, el portal presenta l’organigrama de l’ens, la memòria econòmica i d’activitat, i tots textos legals i reglaments interns de gestió.

Consulta el portal de transparència, navega-hi i coneix més profundament el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i tots els àmbits que treballa.

Comparteix

f

Reserva la data! El 27 i 28 de maig se celebrarà el V Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats
Aquesta cita intercol·legial ja ha obert les inscripcions. El principal objectiu del congrés és recuperar la mirada crítica per part dels i les professionals del propi sistema amb les intervencions de persones expertes.