f

El COPC renova el conveni amb el COP Cantabria per coorganitzar el màster i el postgrau internacional en psicomotricitat

La renovació manté la finalitat inicial en haver-ne assolit els objectius i haver-se produït una col·laboració fructífera en els àmbits científic, tècnic i humà dels dos col·legis.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el Colegio Oficial de Psicología de Cantabria han renovat el conveni de col·laboració per organitzar i implementar la formació de Màster/Postgrau Internacional en Psicomotricitat.

Els degans dels dos col·legis oficials de psicologia, el Dr. Guillermo Mattioli representant el de Catalunya, i Francisco Javier Lastra representant el de Cantàbria, han segellar el nou conveni acompanyats del Dr. Joaquín Serrabona, coordinador del programa de màster i postgrau. 

La col·laboració entre les institucions abarca la programació, organització i desenvolupament del màster o postgrau internacional dels anys 2024 a 2026, el pràcticum formatiu, estudis i investigacions, projectes d’innovació, i la participació recíproca en tallers, seminaris i conferències en l’àmbit de la psicomotricitat. 


D'esquerra a dreta: Dr. Mattioli, Dr. J. Serrabona i Sr. Lastra


en COPC

Comparteix

f

El Consell Comarcal de l’Alt Camp obrirà un procés selectiu per a constituir una borsa de treball de psicòlegs i psicòlogues
El termini per a presentar les sol·licituds serà de tres dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la seva publicació al BOPT.