f

El COPC i Xoroi Edicions signen un conveni de col·laboració per compartir coneixement i fer-lo extensiu als col·legiats i col·legiades

Gràcies a l’acord, Xoroi cedirà un exemplar de cada nova publicació a la biblioteca del COPC i les persones col·legiades podran comprar a l’editorial amb un 20% de descompte.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Xoroi Edicions han signat un conveni de col·laboració per intercanviar estudis, investigacions i activitats, per organitzar activitats formatives i per difondre les activitats de cada entitat a l’univers de persones de l’altra.

En virtut del nou conveni, els col·legiats i col·legiades gaudiran de diversos avantatges, entre els quals un 20% de descompte en el preu de totes les publicacions del catàleg de Xoroi Edicions. D’altra banda, l’editorial farà donació d’un exemplar de totes les noves publicacions a la biblioteca del COPC, de tal manera que esdevindran part del fons de la biblioteca i les persones col·legiades en podran gaudir. Les altres clàusules del conveni preveuen les accions de promoció de les activitats de cada organització, els canals de difusió i la cessió de la sala d’actes de la seu de Barcelona del COPC per presentar-hi llibres de Xoroi Edicions.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya treballa per estrènyer la relació amb tots els agents que promouen els àmbits de desenvolupament de la psicologia.


en COPC

Comparteix

f

La Secció de Psicologia Jurídica presenta el 'Curs d’especialització jurídic forense en l’àmbit de família per a professionals de la psicologia'
El proper 25 d’octubre comença el curs de 150 hores en format semipresencial. S'hi treballaran conceptes jurídics, tècnics i ètics sobre la intervenció i valoració forense en procediments de família.