f

El Departament d’Atenció Col·legial dona d’alta a la persona precol·legiada 1.400

La figura de la precol·legiació va néixer l’any 2016 i set anys més tard ja ha facilitat el desenvolupament professional a 1.400 persones.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha donat d’alta precol·legial la persona número 1.400. La xifra demostra la bona acollida que ha tingut entre les estudiants de psicologia, que obtenen el dret de rebre serveis del Col·legi per una quota anual molt reduïda i retornable en cas de col·legiar-se en acabar els estudis.

La precol·legiació, és la forma de col·legiació que el COPC va dissenyar per a estudiants de tercer i quart curs del grau en psicologia i estudiants que cursen el seu primer Màster a qualsevol universitat de l’estat espanyol. Vol familiaritzar els serveis del COPC entre els seus futurs usuaris i usuàries, així com afavorir la incorporació progressiva i la participació de les noves generacions de psicòlegs i psicòlogues al Col·legi. Posteriorment, un cop superats els estudis corresponents, es poden incorporar com a col·legiats i col·legiades amb plens drets i deures, i descomptant-se l’import de la quota precol·legial de la quota de col·legiació.

La persona precol·legiada es beneficia de gran part dels serveis que ofereix el COPC, a un preu reduït de 30 € l’any i sense quota d’alta. Per a més informació, prem aquest enllaç a la pàgina de la precol·legiació en línia.

Felicitem doncs a l’Eduardo Garcia-Nieto, estudiant de doble grau de psicologia i criminologia, per la seva precol·legiació i per haver tingut la fortuna de fer-ho obtenint un número de col·legiació premiat amb un conjunt d’obsequis per commemorar el primer número rodó de l’any. 


Comparteix

f

Noves bonificacions a la quota col·legial per a persones col·legiades amb discapacitat i jubilades exercents
A més, es bonifiquen també totes les quotes d’alta de totes les altres categories.