f

El GT Violència sexual, entrevista exploratòria, forense i prova preconstituïda es presenta a la jornada 'Primers auxilis psicològics en violència sexual. Eines aplicades. El cinema com a exemple'

El proper 26 d'abril, el nou grup de treball de la Secció de Psicologia Jurídica organitza la seva primera activitat formativa en format presencial i en línia.

La jornada Primers auxilis psicològics en violència sexual. Eines aplicades. El cinema com a exemple tindrà lloc el proper 26 d’abril, de 10 a 14 h, a la seu de Barcelona del COPC. L'esdeveniment té l'objectiu de dotar els participants d'una major competència per intervenir en violència sexual, tant els processos de revelació, primeres entrevistes, preservació de la memòria i acompanyament terapèutic en el procés judicial i s'adreça a professionals que treballen amb violència sexual.

L’esdeveniment, a més, serà l'acte de presentació del nou grup de treball de la Secció de Psicologia Jurídica, el Grup de Treball  Violència sexual, entrevista exploratòria, forense i prova preconstituïda, que l’organitza.

Tres psicòlogues i un psicòleg seran els docents de l'activitat: Elena Hernández, Elisabeth Lerin, Josep Ramon Juárez Aroha Cortés. Durant el decurs de l'activitat abordaran la violència sexual des del seu inici, descoberta o revelació, i proposaran eines pràctiques per intervenir i saber què cal i què no cal fer. S’utilitzaran pel·lícules i/o sèries per exemplificar-ne propostes, tant en el seu vessant positiu (bona pràctica) com en el negatiu (mala pràctica), per tal d'oferir un model d'intervenció que vetlli per les víctimes, la preservació del seu record, des de les primeres converses, paraules i preguntes, fins a l'acompanyament en tot el procés.

L'activitat és gratuïta, i pot ser seguida en format presencial des de la seu de Barcelona, o per retransmissió en directe en format en línia. Tota la informació i l'enllaç d'inscripció són en els següents enllaços a l'apartat de formació del web: 



 Inscripció a la Jornada


Díptic de la Jornada 

Comparteix

f

Els ajuts del 0’7 del COPC financen projectes humanitaris i de cooperació amb implicació de la psicologia
S'amplia el termini de recepció de projectes fins el 30 d'abril. El Col·legi destina 20.000 € als Ajuts del 0'7, a repartir entre els projectes que se seleccionin.