f

El Màster de Formació Permanent en Teràpia Estratègica i Integradora té un 30% de descompte per a persones col·legiades

Gràcies a l'acord de col·laboració amb Nus Agency, el màster en línia que organitza en partenariat amb la Universidad de Nebrija té condicions molt avantatjoses per als psicòlegs i psicòlogues col·legiats.

Recentment, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va signar un acord de col·laboració amb Nus Agency per poder oferir als psicòlegs i psicòlogues col·legiats un màster en teràpia estratègica i integradora en condicions especials. 

El Màster de Formació Permanent en Teràpia Estratègica i Integradora té una visió professional interdisciplinària, un equip docent especialitzat en psicologia i psiquiatria i ofereix als alumnes sessions tutoritzades, networking professional i noves sortides professionals, tot amb el partenairat acadèmic de la Universidad de Nebrija.

Els psicòlegs i psicòlogues col·legiats interessats en la formació poden informar-se’n a l'edició promocional del màster en pdf i en aquest enllaç a la pàgina del Màster de Formació Permanent en Teràpia Estratègica i Integradora del web de Nus Agency. En cas que s’hi vulguin matricular, tenen dret a un 30% de descompte sobre el preu de la matrícula, a sol·licitar directament a l’entitat organitzadora.


Comparteix

f

Les novetats de la setmana t'esperen al catàleg de la biblioteca
Els 12 llibres que presenta la biblioteca aquesta setmana estan a un clic de ser a casa teva. Aprofita-ho!