f

L’assegurança de responsabilitat civil professional del COPC millora l'àmbit geogràfic i jurisdiccional de cobertura

Els serveis prestats en línia queden ampliats a tots els països del món excepte els Estats Units i el Canadà.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya té subscrit un conveni amb Brokers 88, mediadors d’assegurances professionals, per tal que els col·legiats i col·legiades puguin contractar l’assegurança obligatòria per exercir, l’ assegurança de responsabilitat civil professional, a l'avantatjós preu de 13 € l’any.

Enguany, l’empresa proveïdora de l’assegurança -Markel- ha ampliat l'àmbit geogràfic i jurisdiccional de cobertura de tots els serveis prestats en línia, cosa que esdevé una millora de la pòlissa de les persones col·legiades que la renovin o contractin per primer cop.

A partir de 2024, l’àmbit de cobertura dels serveis en línia són tots els països del món, excepte els Estats Units i el Canadà. Per a la resta de serveis que no siguin en línia, serà aplicable l'àmbit geogràfic i jurisdiccional indicat a les condicions particulars i especials de la pòlissa.


Comparteix

f

El 30 de maig, Antonio Verdejo imparteix la conferència 'Neuropsicologia de les addiccions: mecanismes i intervencions'
La Secció de Neuropsicologia del COPC, amb motiu del seu aniversari, convida al doctor en psicologia, i actualment professor i investigador a la Monash University (Melbourne) en l'àmbit de les addiccions.