f

Assisteix a la primera formació per a professionals de la psicologia sobre els aspectes psicològics del diagnòstic de la malaltia celíaca

La formació organitzada pel COPC i l'Associació Celíacs de Catalunya serà el 4 d'octubre i es centrarà en compartir els aspectes psicològics associats al diagnòstic de la malaltia celíaca i el seguiment de la dieta sense gluten.

El pròxim 4 d'octubre a les 10 h tindrà lloc la jornada Els aspectes psicològics associats al diagnòstic de la malaltia celíaca i el seguiment de la dieta sense gluten, organitzada pel Col·legi i l'Associació Celíacs de Catalunya.

L'objectiu de la formació és proporcionar eines i coneixements específics per ajudar als i les professionals a comprendre millor l'impacte emocional i psicològic que pot tenir el diagnòstic de la celiaquia en els pacients. A més, s'hi treballaran temes com l'acceptació del diagnòstic, l'adaptació als canvis dietètics, i les estratègies per gestionar l'ansietat i altres emocions relacionades amb la malaltia.

Es tracta de la primera jornada que organitza el Col·legi per fomentar la sensibilització sobre la malaltia celíaca entre els professionals de la salut mental i la comunitat en general. 

L'activitat és gratuïta, exclusiva per totes les persones col·legiades i precol·legiades del COPC i en format en línia.
Tota la informació i l'enllaç d'inscripció és en els següent enllaç a
l'apartat de formació del web.

en COPC

Comparteix

f

La Biblioteca del COPC de Barcelona tanca del 12 al 23 d’agost
El servei de préstec a domicili atendrà sol·licituds de retorn fins al dia 7 i d’enviaments fins al dia 9 d’agost. Mentrestant, et deixem les últimes novetats del catàleg, aviam si alguna pot compartir l'estiu amb tu.