f

Inscriu-te al curs del COPC per implementar l’orientació educativa als centres de secundària

El 21 de febrer s’inicia la primera de les deu sessions del curs Orientacions pràctiques per a la creació d'unitats d'actuació d'orientació educativa en un centre de Secundària.

El Departament de Formació del COPC programa un curs per conèixer el rol, competències, funcions i responsabilitats de l’orientador o orientadora educatiu de les unitats d'actuació d'orientació educativa dels centres d’educació secundària, per tal de capacitar per crear aquestes unitats d’actuació.

El curs s'adreça a tots els perfils professionals de l’àmbit de la psicologia educativa interessats en l’orientació, assessorament i millora del desenvolupament d’una unitat d’actuació. La docent del curs, l’Elisenda Sendra, és professora d'orientació educativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya des de 2008, i programa les següents unitats:

  • Funcions de l’orientador educatiu de centre a la secundària

  • Unitat d’actuació i els seus components

  • Programació d’una unitat d’actuació

  • Eines per desenvolupar una unitat d’actuació

Tota la informació sobre l’horari de les 10 sessions, el tarifari de preus i el formulari d’inscripció és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web. Consulta’l i inscriu-t’hi!


Comparteix

f

Arrenca la col·laboració entre el COPC i el pòdcast ‘Tranquil·la ment’ de RAC1
Diferents professionals de la psicologia participaran durant 13 episodis al segon pòdcast més escoltat de l’emissora.