f

Inscriu-te al curs 'Las voces. Todo lo que debemos aprender de nuevo sobre alucinaciones auditivas'

Gràcies al conveni entre el COPC i l'Asociación EMDR España, les persones col·legiades poden gaudir d'una reducció en el preu de la tarifa del curs

L'Asociación EMDR España llança un curs especialitzat Las voces. Todo lo que debemos aprender de nuevo sobre alucinaciones auditivas, dissenyat per als i les professionals de la psicologia interessats a aprofundir en l'estudi i el tractament de les al·lucinacions auditives amb una immersió completa a les teories i pràctiques més recents del camp.

Durant el curs, s'exploraran diversos temes clau com examinar en detall les últimes teories i enfocaments que busquen comprendre les al·lucinacions auditives, brindant-te una base sòlida per adaptar les intervencions terapèutiques a les necessitats individuals dels pacients. També s'analitzaran alguns aspectes neurobiològics proporcionant-te una comprensió més profunda i et familiaritzaràs amb eines clíniques dissenyades per millorar la precisió i exhaustivitat de les avaluacions clíniques.

Aquest curs serveix com a introducció crucial a la segona part del taller, que se centrarà en les complexitats de la psicoteràpia per a individus que experimenten al·lucinacions auditives i es durà a terme en format presencial durant el Congrés Nacional el novembre del 2024.

A més, gràcies al conveni signat entre l´Associación EMDR Espanya i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, els col·legiats i col·legiades poden gaudir del curs amb el mateix preu que els socis de l'entitat.

Aquest curs s'impartirà el 28 de juny en format en línia. Per a més informació i inscripcions, consulta la pàgina oficial del curs.


en COPC

Comparteix

f

La biblioteca de la Delegació Territorial de Lleida estrena secció de jocs
Els jocs poden ser terapèutics, ja siguin els dissenyats per ser-ho o els concebuts com un instrument per divertir, generar emocions i compartir-les amb altres persones o en família.