f

Inscriu-te al curs 'Programa formatiu per a l'especialitat en psicologia coaching' del COPC

El 27 de setembre s’inicia la primera de les 35 sessions del programa que aprofundeix en els diferents corrents i àrees d'intervenció, així com facilitant als i les alumnes una aplicació pràctica.

La Secció de Psicologia Coaching del Col·legi organitza el curs Programa formatiu per a l'especialitat en psicologia coaching per donar a conèixer les bases teòriques, els models, les àrees d'intervenció i les tècniques d'aquesta especialitat perquè les persones que hi participin puguin adquirir i millorar les competències tècniques i professionals necessàries per a l'exercici de la psicologia coaching.

El curs també té una aplicació pràctica mitjançant el treball final i les supervisions. Amb aquesta formació completa els i les alumnes poden integrar i aplicar el que han après per adquirir una formació reconeguda per garantir l'exercici pràctic des de l'excel·lència i el reconeixement professional. 

El programa consta de 150 hores, amb un total de 35 sessions, i la seva data d'inici és el 27 de setembre de 2024 i finalitza el 5 d'abril del 2025. Aquesta activitat formativa permet obtenir un dels tres requisits específics necessaris per a l'obtenció de l'acreditació d'expertesa en psicologia coaching del COPC.

Per a més informació del programa, l’horari de les sessions, el tarifari de preus i el formulari d’inscripció  pots consultar l’apartat web i el díptic informatiu o posar-te en contacte amb formació@copc.cat. Inscriu-t’hi!

Comparteix

f

El Dr. Castillo conversa sobre els 'Fundamentos de la psicoterapia integrativa' amb el Dr. Mattioli i el Dr. Santolaya
L'autor del llibre intercanvia reflexions sobre els principals conceptes de l'obra amb el degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el president del Consejo General de la Psicología. Gaudeix de la tertúlia gràcies al vídeo de la trobada.