f

Inscripcions obertes pel curs ‘Aspectes psicosocials i intervenció en les Malalties Poc Freqüents (MPF)’

L’activitat va dirigida a professionals de la psicologia i estudiants amb coneixements avançats del sector i es desenvoluparà en 8 sessions en format híbrid.

El Grup de Treball de Psicologia i discapacitat, de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social del COPC, organitza el curs Aspectes psicosocials i intervenció en les Malalties Poc Freqüents (MPF).

El programa es divideix en 8 sessions de treball i s'abordaran els aspectes relacionats en la intervenció psicològica dins l'àmbit de les malalties poc freqüents i les seves necessitats.

La formació va dirigida a les persones col·legiades i estudiants de psicologia interessades a aprofundir sobre les malalties poc freqüents i que volen adquirir els criteris i les eines d'intervenció psicològica adequades en aquest col·lectiu.

A més, davant la creixent demanda del moviment associatiu de malalties poc freqüents, el curs pretén aportar coneixements molt enriquidors a les persones professionals de la psicologia que les ajudaran a contribuir a la inclusió i atenció a la diversitat amb aquest col·lectiu minoritari.

El curs està programat en 8 sessions repartides entre el 8 d'abril al 3 de juny i en modalitat híbrida.

Totes les persones interessades poden informar-se sobre el programa del curs i tota la informació que necessitin en aquest enllaç a l'apartat de formació del web, que també permet inscriure-s'hi.

Comparteix

f

El COPC obre noves places de mentoria amb l’objectiu de guiar processos de canvi en el desenvolupament dels col·legiats i col·legiades
La pròxima convocatòria de l'any s'obrirà a partir del mes de juny, amb noves places que seran gratuïtes i limitades