f

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca un premi i una beca a la recerca i innovació

El premi i la beca tenen una dotació de 1.500 € respectivament i es faran públics el 18 d’octubre de 2024, durant l’acte de la Nit de la Professió de l’Anoia.

Un any més, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia atorgarà un premi i una beca per reconèixer el sector de la salut de la comarca, dotats amb 1.500 euros cadascun.

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears a l’Anoia convoca el premi i la beca amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i les delegacions a l’Anoia del Col·legi de Metges de Barcelona, el Col·legi oficial d'Infermeres i Infermers Barcelona, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i amb el suport de MIPS Fundació Privada.  

La beca reconeix aquells treballs o projectes de recerca en l’àmbit de les ciències de la salut a desenvolupar a la comarca de l’Anoia. L’objectiu de la convocatòria és col·laborar en el desenvolupament de futurs projectes de recerca per part dels i les professionals de la salut de l’Anoia, al voltant de projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada en aquesta comarca. Tota la informació per a participar-hi i el formulari per a realitzar-ne la inscripció és en aquest enllaç.

D'altra banda, el Premi Nit de la Professió busca premiar aquells treballs de recerca en l’àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l’Anoia. Els treballs podran ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic en un període de dos anys previs a la data del premi. En el cas d’estar publicat caldrà comunicar-ne la referència. Tota la informació per a participar en els premis i el formulari per a realitzar-ne la inscripció és en aquest enllaç

Ambdues convocatòries estaran obertes fins el dia 30 de juliol de 2024 i, en aquest enllaç, hi trobaràs els criteris de valoració de la beca i del premi. La resolució de la persona guanyadora del premi i de la beca es farà pública el dia 18 d’octubre durant la Nit de la professió de 2024, la vetllada de trobada dels i les professionals de la salut de l’Anoia que es celebra anualment, organitzada pels organismes que convoquen el premi.

Per a més informació, consulta el web de l’Acadèmia de de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

Comparteix

f

El COPC cerca professionals amb orientació humanista per ampliar el servei de supervisions clíniques
El procés de recepció de candidatures estarà obert fins diumenge 9 de juny, a través de la borsa de treball del COPC.