f

L'editorial Giunti Psychometrics organitza el I Congrés d'Altes Capacitats titulat "Relectura de les altes capacitats per al segle XXI"

Serà divendres 7 de juny en format híbrid i els col·legiats i col·legiades poden inscriure-s’hi amb un descompte exclusiu.

L'editorial Giunty Psychometrics, juntament amb Centre Ayalga i Fundació Talentum, organitza el I Congrés d'Altes Capacitats, que tindrà lloc a l'Espacio Bertelsmann a Madrid el 7 de juny, en format híbrid, sota el títol Relectura de las altas capacidades para el siglo XXI.

Giunty Psychometrics estableix com a ferm propòsit del Congrés convertir-se en l'epicentre d'actualització i coneixement per a totes les persones professionals de l'àmbit de les altes capacitats. També cerca respondre a la necessitat de reinterpretar i adaptar la seva comprensió al segle XXI, enfrontant els reptes d'aquest nou mil·lenni per a tota persona psicòloga involucrada en les altes capacitats.

L'esdeveniment comptarà amb persones ponents líders en l'àmbit dedicades a la investigació, pràctica i desenvolupament de noves formes que redefineixen el seu abordatge.

Els col·legiats i col·legiades del COPC, a més, tenen un 10% descompte addicional en el preu de la inscripció. Per gaudir d'aquest avantatge, en el moment del registre, cal aplicar el codi de descompte COP10. Per a més informació i inscripcions fes clic al web del Congrés.

Quan: 7 de juny de 2024, a les 9 h 

On: Espacio Bertelsmann (Madrid)

Modalitat: Presencial y en línia

en COPC

Comparteix

f

El Col·legi de Periodistes i el COPC presenten la primera guia de salut mental per a periodistes
La guia es presentarà en un acte que tindrà lloc el proper 29 de maig a les 18 h a la sala d'actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya.