f

L'enquesta Activitat física i benestar emocional pregunta a psicòlegs i psicòlogues sobre els beneficis terapèutics de l'esport

El GT de Prevenció a través de l'esport de la Secció de Psicologia de l’Esport del COPC vol definir un protocol per prescriure i aplicar l'activitat física com a eina terapèutica per al benestar emocional.

El GT de Prevenció a través de l'esport de la Secció de Psicologia de l’Esport del COPC vol definir un protocol per prescriure i aplicar l'activitat física com a eina terapèutica per al benestar emocional. Per portar-ho a terme, han determinat que el primer pas és conèixer estat actual de familiaritat i ús que es fa d'aquesta eina, amb quins criteris, per a quines patologies i si hi ha interès en conèixer-la i aplicar-la.

Per tal d’obtenir la informació, el GT de Prevenció a través de l'esport ha dissenyat una enquesta dirigida a psicòlegs i psicòlogues, a qui aniria adreçat el protocol, dintre del marc de l'acció terapèutica. Les preguntes són sociodemogràfiques, i pregunten per qüestions com si es pràctic a l’esport, quin i característiques de la pràctica, beneficis i dificultats, si la recomanen i característiques de la prescripció, i motivació per conèixer com recomanar-la.

L’enquesta Activitat física i benestar emocional es pot contestar en català en aquest enllaç i en castellà en aquest altre enllaç. El GT de Prevenció a través de l'esport us ho agraeix a l'avançada.

Comparteix

f

Deu novetats a la Biblioteca del COPC la setmana de Sant Jordi: consulta-les i inspira't per regalar un llibre
D'altra banda, si vols consultar les últimes publicacions d'articles científics, tesis doctorals, investigacions del teu àmbit, pots consultar les bases de dades que teniu disponibles totes les persones col·legiades i precol·legiades a través de la Biblioteca.