El Ministerio de Sanidad manté actualitzat un registre estatal de professionals sanitaris (REPS) que exerceixen a Espanya. En el cas de professionals de la psicologia això afecta els psicòlegs i psicòlogues que han obtingut la titulació d'especialistes en psicologia clínica (PIR o reconeixement del Ministeri) i els psicòlegs i psicòlogues generals sanitaris (Màster en Psicologia General Sanitària o certificats d’habilitació per a l’exercici de la psicologia sanitària), que obligatòriament s'hi han d'inscriure. La forma de facilitar aquesta informació al REPS és a través de l’àrea privada del COPC, clicant aquest enllaç. Cada certa periodicitat, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya facilita les dades a l’organisme competent.
Paral·lelament, el Ministerio també regula que cada comunitat autònoma espanyola ha de mantenir un registre estatal de centres, serveis i establiments sanitaris, al qual s'han de registrar obligatòriament tots els centres, serveis i establiments sanitaris. Per tant, les persones titulars o representants de centres sanitaris privats (inclosos els unipersonals) inscrits en el Registre General de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris (REGCESS) estan obligades a inscriure la seva consulta o centre al Registro Estatal de Profesionales Sanitarios, segons el Reial Decret 640/2014, de 25 de juliol, pel qual es regula el Registre Estatal de Professionals Sanitaris, en el seu Article 6. Tens disponible tota la informació sobre com tramitar-ho a la pàgina del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social.
D’altra banda, en cas que ho necessitis, pots consultar les dades dels centres sanitaris autoritzats a Catalunya en aquest enllaç.