f

La Intercol·legial organitza el networking professional del Biz Barcelona els propers 9 i 10 de novembre

El saló Biz Barcelona és un espai per fomentar l’emprenedoria que proveeix formació, assessorament, informació i tot el que cal per emprendre.

El Biz Barcelona és un esdeveniment concebut per proporcionar eines per a l’emprenedoria organitzat per Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, Pimec, AMB i la Cambra de Comerç de Barcelona. El saló és gratuït i programa un congrés, quaranta tallers, un espai de networking i una zona expositiva i d’assessorement. Enguany, el Biz Barcelona serà els propers 9 i 10 de novembre al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.

L’associació Intecol·legial, de la qual el COPC forma part, organitza el networking professional del saló, que té com a finalitat reforçar la presència dels Col·legis Professionals, impulsar l’ocupació, divulgar les seves funcions d’interès general, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

El networking professional del Biz Barcelona també és gratuït i és un espai que posa en contacte empreses i professionals, sense intermediaris, i ofereix un espai per a reunions i entrevistes professionals. Per a més informació i per participar-hi consulteu el web del networking professional. Cal remarcar que cal estar inscrit al web per participar-hi.

Biz Barcelona, 9 i 10 de novembre de 2022 al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Un congrés, 40 tallers, networking, assessorament professional i molt més! Tota la informació, el programa i la teva entrada gratuïta a través d’aquest enllaç.

Comparteix

f

‘Stanbrook’ d’Óscar Bernàcer, guanyador del Psicurt 2022 amb una dura història d’immigració i supervivència
'Xoves de comadres', de Noemí Chantada va rebre el Premi del Públic en una emocionant gala de clausura amb presència de múltiples autoritats.