f

La Jornada 'Cicles vitals i l'atenció psicomotriu' tanca inscripcions el 9 de setembre'

L’esdeveniment s'ha programat per al dia 17 de setembre, en format presencial i en línia.

El nou curs formatiu del Col·legi comença amb força al setembre amb la primera jornada després de l’aturada d’estiu, el 17 de setembre, organitzada per la Secció de Psicologia de l’Educació i la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia. La Jornada Cicles vitals i l'atenció psicomotriu es concep com un lloc de trobada entre ponents internacionals obert a professionals i estudiants amb interès en l’atenció psicomotriu en les diferents etapes de la vida.

Els principal objectiu de la formació és potenciar els intercanvis sobre experiències, models d’intervenció i reflexions relacionades amb els camps d’actuació, preventiu, educatiu i d’atenció a les necessitats educatives especials i terapèutiques, a través de: exposar i debatre diferents experiències de treball; revisar i actualitzar el concepte de psicomotricitat; reflexionar sobre la situació professional del psicomotricista i, finalment, donar a conèixer els principis de la formació com a psicomotricista.

El programa de la jornada planteja una conferència inaugural, a càrrec del professor Rui Martins, que precedirà dues taules rodones amb la participació d’Elena Herrán, Francesc Porta, Sandra Ruiz, Àngels Morral, Pablo Bottini i Soledad Vásquez. La inscripció és oberta fins el dia 9 de setembre en aquest enllaç a l’apartat de formació del web del COPC, que també ofereix tota la informació sobre la Jornada. 

Comparteix

f

Obertura de les llistes per a noves inscripcions del Torn d'Intervenció Professional
La data límit de recepció de sol·licituds serà el 30 de setembre de 2022