f

La Secció de Psicologia de l'Educació endega el servei de supervisions en l'àmbit de la psicologia educativa

El servei té preus institucionals i està destinat a psicòlegs i psicòlogues de la Secció amb menys de 10 anys de col·legiació i amb formació reglada en l'àmbit.

Fruit de la col·laboració entre el Departament de Seccions, el Departament de Desenvolupament Professional i la Secció de Psicologia de l'Educació, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha impulsat un projecte de supervisions per a psicòlegs i psicòlogues en l'àmbit de la psicologia educativa.

El servei de supervisions en l'àmbit de la psicologia educativa se suma al que es va presentar al mes de març  per a l'àmbit de la psicologia jurídica i forense: El nou servei ja és operatiu, té igualment un preu institucional  i ja ha habilitat el canal de sol·licitud del servei en aquest enllaç a la pàgina web de la Secció de Psicologia de l'Educació del web del COPC. Els requisits per sol·licitar una supervisió amb preu bonificat és portar menys de 10 anys de col·legiació i haver cursat formació especialitzada reglada en psicologia educativa i ser membre de la Secció de la Psicologia de l'Educació del COPC.

Si la persona que fa la sol·licitud compleix els requisits, es farà arribar les seves dades de contacte al supervisor o supervisora, que té el compromís de contactar-hi abans de quinze dies. En els casos en què les persones interessades no compleixin els requisits, se'ls comunicarà les raons per les quals no poden accedir a les supervisions i se’ls oferirà el contacte de supervisors i supervisores per sol·licitar els seus serveis de manera externa. En aquest cas, és qui presta el servei qui en fixa les condicions i, per tant, els honoraris. 

La persona supervisada accepta que la supervisió sigui específica i amb dubtes concrets amb caràcter integral (tècnic i metodològic), i que se'n derivin els dubtes a la Comissió Deontològica en cas que calgui el seu criteri. A més, s'estableix un límit de cinc sessions de supervisió a preu institucional per persona supervisora. Per continuar amb la mateixa tarifa cal canviar de supervisor o supervisora, però es pot renegociar una nova tarifa entre les parts una vegada s’hagi superat el límit de 5 sessions. Sempre, i en tot cas, els pagaments de la persona supervisada es fan directament a la supervisora, i el Col·legi no intervé en cap tràmit econòmic entre les parts. 

Per a més informació i per emplenar el formulari de sol·licitud del servei, consulta la pàgina de la

Secció de Psicologia de l'Educació

Comparteix

f

Dimecres 24 d'abril, la Biblioteca del COPC tancarà excepcionalment a les 17h
L'horari d'atenció presencial a la col·legiació es veu modificat a causa de la celebració de la Junta General Ordinària i Extraordinària, prevista pel mateix dia a les 18 h en primera convocatòria, i a les 18.30 h, en segona.