f

La Secció de Psicologia Jurídica presenta el 'Curs d’especialització jurídic forense en l’àmbit de família per a professionals de la psicologia'

El proper 25 d’octubre comença el curs de 150 hores en format semipresencial. S'hi treballaran conceptes jurídics, tècnics i ètics sobre la intervenció i valoració forense en procediments de família.

La Secció de Psicologia Jurídica del COPC ha programat el Curs d’especialització jurídic forense en l’àmbit de família per a professionals de la psicologia. La formació començarà el 25 d'octubre i s'allargarà fins el 24 de maig, amb un total de 150 hores i en format semipresencial.

En aquesta formació es treballaran les nocions cabdals sobre els sistemes de família, l’impacte de la separació, psicologia evolutiva i afectació dels infants i joves, i amb les bases ja fonamentades, s'aprofundirà en diferents tipus de processos de família tant des del vessant forense com de la intervenció.

Objectius del curs:

  • Fomentar la formació de qualitat i específica en funció d'àrees d'expertesa i especialitat

  • Augmentar els coneixements en procediments de família que influeixen en els diferents moments familiars i legals

  • Aprofundir en el coneixement de la valoració de les capacitats parentals i la major conveniència pels nens, nenes i      adolescents en funció del moment evolutiu i familiar. 

  • Millorar la comprensió del peritatge i la intervenció jurídic-forense en l’àmbit de família

  • Adquirir competències d'intervenció familiar a curt i llarg termini 

Tota la informació sobre el programa, els docents, l'horari de les sessions, les dates presencials i en línia, etc. la pots trobar en el díptic i en aquest enllaç a l’apartat de formació del web.

També pot ser del teu interès el vídeo informatiu en el qual l'Elena Garrido, presidenta de la Secció de Psicologia Jurídica del COPC, explica la informació destacada d'aquesta formació. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb formació@copc.cat.

 
 


Comparteix

f

Horari d’estiu al COPC a partir de dilluns 1 de juliol i dates de tancament de les instal·lacions
La seu de Barcelona i les tres delegacions territorials mantindran l’horari d’estiu fins al 13 de setembre.