f

Les biblioteques del COPC et donen accés a la nova base de dades Proquest One Psychology

Més de 1.200 investigacions, 3.000 vídeos, 1 milió d'articles de revistes científiques i milers de publicacions, etc. per fonamentar i assessorar la teva formació i pràctica professional.

A partir del mes de novembre de 2023, les biblioteques del COPC posen a disposició dels col·legiats una nova base de dades Proquest One Psychology. Aquesta nova subscripció absorbeix el contingut de les bases de dades que fins ara tenia subscrites el COPC: Proquest Psychology Journals, Ebook Central i Counseling Video Therapy.

La nova base de dades global Proquest One Psychology dóna accés, a través d’una única finestra, a una immensa diversitat de continguts multiformat, d'abast internacional:

  • 1.200 investigacions.

  • Més de 3.000 vídeos, inclosos conferències, conferències, sessions d’assessorament, com a eina de suport a estudiants i a la investigació per trobar l’enfocament més adient.

  • 1.700 sessions d’assessorament transcrites, que permeten preparar a futurs psicòlegs i psicòlogues en la impartició de teràpies. 

  • + 1.000.000 d’articles seleccionats de revistes, diaris, blocs especialitzats .

  • 1.100 ítems d’arxiu històric sobre fets històrics que han estat de gran relleu al llarg de la història en relació a l’àmbit psicològic.

  • Més de 70.000 dissertacions de contingut únic per tal de facilitar l’impuls en la investigació i la innovació.

  • Més de 5.000 títols de llibres electrònics de les editorials de més prestigi, com Oxford University Press, Taylor & Francis, Sage Publications, entre d'altres.


Per accedir a Proquest One Psychology cal inciar sessió a l'àrea privada del web del COPC -perquè la consulta és exclusiva per a persones col·legiades i precol·legiades- , accedir en aquest enllaç directe i prémer damunt la imatge Proquest One Psychology.

Si ho prefereixes, també pots seguir la ruta al menú del web: Serveis/Biblioteca/Bases de Dades/. En aquest cas, caldrà que premis la imatge Proquest One Psychology un primer cop per accedir a les bases de dades exclusives per a persones col·legiades i un segon cop per accedir-hi.

Comparteix

f

Novetats a la biblioteca: 10 llibres nous i José Ramón Ubieto enceta les trobades amb autors i autores amb obres referents
[Canvi de data i horari] El proper 23 de novembre, a les 17.30 h, la Biblioteca suspendrà l'atenció presencial i telefònica mentre es realitzi la trobada.