f

'Llegat', amb Àngels Gonyalons, amb un 20% de descompte per a persones col·legiades

Tot i que es representa fins el 2 de juny, el Teatre Akadèmia ofereix les entrades a 19,20 € del 9 al 19 de maig a tots els col·legiats, col·legiades i acompanyants.

L’Oriol té vint anys i només vol gaudir de la vida, lligar i abandonar-se al plaer, lluny de tot compromís i contacte familiar. En Javi en té trenta-vuit i una nit qualsevol, de festa, buscant evadir-se de les responsabilitats que com a adult ha d’afrontar, coneix l’Oriol i s’enrotllen. La Clara, la mare de l’Oriol, en té… (quina importància té l’edat?) i ha decidit –o la vida ha decidit per ella– que és el moment de parar màquines i replantejar-s’ho tot. El matí que l’Oriol s’emporta a en Javi a casa seva, la Clara l’està esperant per donar-li una notícia: s’ha venut la casa, i aquesta mateixa nit se n'aniran a un viatge desconegut, en furgoneta, tots dos. 

Si t'interessa la sinopsi i vols veure l'obra del Teatre Akadèmia amb un 20% de descompte, per 19,20 €, només cal que premis aquest enllaç al portal de descomptes exclusius del COPC. Si ets una persona col·legiada i encara no hi tens compte, obre-te'l! Pensa que només és vàlid per les dues primeres setmanes de funcions, no perdis l'oportunitat de veure l'última obra d'Àngels Gonyalons amb descompte! 


en COPC

Comparteix

f

Sant Jordi arriba al COPC amb una selecció de llibres escrits per col·legiats i col·legiades
La biblioteca del COPC presenta un conjunt de novetats perquè les puguis agafar en préstec.