f

Participa al projecte de recerca sobre el tecnoestrès impulsat per la UOC en col·laboració amb la Fundació Galatea

Es fa una crida a la participació perquè totes les persones professionals sanitàries responguin l'enquesta per contribuir a millorar el benestar i la salut ocupacional.

La Universitat Oberta de Catalunya ha impulsat un projecte de recerca sobre el tecnoestrès dels professionals de la salut, amb la col·laboració de Fundació Galatea, per conèixer la percepció de l'estrès que pot provocar l'ús de les noves tecnologies, especialment, dels col·legiats i col·legiades del COPC.

Actualment, les tecnologies digitals estan molt presents a la pràctica assistencial. Amb la pandèmia, la seva utilització ha augmentat i ara ja són habituals les consultes virtuals i altres eines digitals que pretenen donar suport als professionals de la salut diàriament. Tot i això, hi ha molts professionals que conviuen amb la tecnologia de forma estressant. En aquest sentit, el tecnoestrès és l’estrès experimentat pels professionals com a resultat de les seves dificultats per a fer front a les exigències de l'ús de la tecnologia.

L'objectiu de l'enquesta és contribuir a millorar el benestar i la salut ocupacional dels professionals de la salut, així com a una gestió més eficaç del sistema de salut. Per a conèixer quina és la teva percepció com a sanitari és imprescindible que responguis el qüestionari prement el següent enllaç. Col·labora-hi!

Comparteix

f

Rècord de participació a la Junta General Ordinària i Extraordinària del COPC de 24 d'abril
Un miler de persones col·legiades van participar en la sessió que es va realitzar en format híbrid i que va aprovar, entre altres, els pressupostos per a l’exercici de 2024.