f

Participa a la XIV edició del 'Premio Psicofundación Jóvenes Iniciativas de Emprendimiento en Psicología'

Es reparteixen dos premis de 3.000€ a la millor iniciativa investigadora i la millor iniciativa emprenedora empresarial dels professionals de la psicologia menors de 35 anys.


La Fundación Española para la Promoción y el Desarrollo Científico y Profesional de la Psicología (Psicofundación) convoca la XIV Edición del Premio Psicofundación Jóvenes Iniciativas de Emprendimiento en Psicología, amb l’objectiu de fomentar la iniciativa, la creativitat i la innovació dels joves psicòlegs i psicòlogues espanyols i llatinoamericans. Es premien dues categories, amb 3.000 euros cadascuna, a la iniciativa investigadora i a la iniciativa emprenedora empresarial.

La convocatòria és oberta a llicenciats i diplomats en psicologia menors de 35 anys en el moment d’inici de presentació de la convocatòria, que enguany va del 16 de maig al 31 d’agost. Pots consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç o bé visitar el web de la Psicofundación per obtenir-ne tota la informació necessària per presentar-t'hi.

en COPC

Comparteix

f

El COPC renova el conveni amb el COP Cantabria per coorganitzar el màster i el postgrau internacional en psicomotricitat
La renovació manté la finalitat inicial en haver-ne assolit els objectius i haver-se produït una col·laboració fructífera en els àmbits científic, tècnic i humà dels dos col·legis.