f

Vols saber-ho tot sobre violència sexual i sobre victimologia en l’àmbit de la psicologia jurídica i forense? La formació més completa i rigorosa, al COPC

El proper 20 d’octubre tindrà lloc la Jornada en Psicologia Jurídica i Forense, dedicada a la violència sexual, i una setmana més tard comença el Curs d'Especialització en Victimologia Jurídica i Forense, de 150 hores.

La Secció de Psicologia Jurídica del COPC programa formacions de màxima qualitat en l’àmbit de la psicologia jurídica i forense, cosa que facilita exercir amb totes les eines, recursos i informació als psicòlegs i psicòlogues professionals de l’àmbit, o millorar la inserció professional de cada alumne que vol orientar-hi la seva carrera professional. Les formacions en psicologia forense del COPC, doncs, permeten al primer conjunt actualitzar-se en la matèria, i al segon especialitzar-s’hi. Properament, a l’octubre, la Secció de Psicologia Jurídica programa dues importants convocatòries.

Jornada del COPC en Psicologia Jurídica i Forense

La primera, el dia 20 d’octubre, les Jornada del COPC en Psicologia Jurídica i Forense, enguany dedicada a la violència sexual. L’esdeveniment comptarà amb diverses taules temàtiques, amb ponents amb la màxima expertesa en cadascun dels àmbits, i tindrà lloc en modalitat presencial al COACB (Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona). T’hi pots inscriure fins el 13 d’octubre. El programa, les persones ponents, tota la informació que necessitis i l’enllaç d’inscripció aquí.


Prem damunt de la imatge per descarregar el díptic de l'activitat 



Curs d'Especialització en Victimologia Jurídica i Forense

La segona comença una setmana més tard, el dia 27, data en què tindrà lloc la primera sessió del Curs d'Especialització en Victimologia Jurídica i Forense. El curs, de 150 hores, forma en conceptes jurídics, tècnics i ètics sobre la intervenció amb víctimes, tant des del vessant forense com d’intervenció: violència sexual, de parella, assetjament laboral, per raó de sexe o gènere, delictes digitals, sectes, delictes de trànsit, terrorisme... amb un punt de vista enfocat a la infantesa, l'edat adulta, la tercera edat i persones amb algun tipus d'afectació intel·lectual i/o de salut mental. Tota la informació sobre programa, docents, objectius, horari de les sessions, dates presencials i en línia, tarifes, etc. és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web.

Actualitza’t o forma’t en psicologia jurídica i forense amb les formacions de la Secció de Psicologia Jurídica del Col·legi.


Comparteix

f

El COPC atorga els 20.000 euros dels ajuts 0'7 a 7 projectes socials i humanitaris
El Projecte Puentes de la Fundació Babel ha estat la iniciativa social que ha obtingut la màxima dotació econòmica per desenvolupar la seva acció.