f

S'obre la inscripció al Postgrado Especialista en Terapia Psicomotriz que coorganitza el COPC

Mitjançant un conveni, des del curs 2023/24, el COPC, el COP Cantàbria i la Universidad Europea del Atlántico coorganitzen dos postgraus que sumats donen la titulació de màster i als quals pots inscriure't amb un 15 % de descompte.

El Màster Internacional en Psicomotricitat és ofert i avalat per la Universitat Europea de l'Atlàntic i els Col·legis Oficials de Psicologia de Cantàbria i Catalunya, i integra dos postgraus que es poden realitzar de forma independent. La suma dels dos postgraus permet obtenir la titulació de Màster Internacional en Psicomotricitat: Intervenció al llarg del cicle vital. El postgrau que es programa el curs 2023-2024, el Postgrau d'Especialista en teràpia psicomotriu, és el segon postgrau del màster. El programa reuneix professors i institucions acadèmiques internacionals de prestigi reconegut de diferents països d'Europa i Amèrica. 

El Postgrau d'Especialista en teràpia psicomotriu ofereix als especialistes en psicomotricitat els recursos adequats per fer un projecte d'intervenció en teràpia psicomotriu. La competència professional completa com a psicomotricista s'obté gràcies al treball en tres camps interrelacionats: pràctic, teòric i personal. Durant el curs es donarà molta importància a la formació pràctica, ja que és a partir d'aquesta que prenen sentit les altres formacions. L'objectiu principal del curs és aprofundir en el coneixement del subjecte, potenciar-ne l'expressivitat psicomotriu per poder aconseguir a partir d'aquestes pautes i estratègies d'intervenció en l'àmbit terapèutic.

Tota la informació disponible i el formulari d’inscripció és en aquest enllaç al web del COP Cantabria, però també pots consultar el programa aquí. Fent clic a la imatge t'enllacem tota la informació del màster. A més, com a persona col·legiada, pots gaudir d'un 15 % de descompte en la inscripció.



L'abordatge psicomotriu té un marc competencial d'actuació que requereix una especialització per poder exercir als diferents centres i als diferents àmbits. És per aquesta raó que es fa fonamental garantir que els professionals que exerceixen en aquest àmbit d'intervenció tinguin, no només els coneixements necessaris adquirits, sinó també el desenvolupament competencial necessari per donar resposta a les diferents demandes i necessitats que es puguin presentar a un professional de la psicologia o de l'educació experts en psicomotricitat per a l'exercici de la seva professió.

Comparteix

f

Nou paquet de beneficis per a les societats professionals registrades en el Col·legi
El Col·legi informarà pels canals habituals a mesura que els diferents serveis es posin en marxa.