f

S’obren les inscripcions al Curs d'Especialització en Victimologia Juridicoforense

La Secció de Psicologia Jurídica del COPC organitza el pel segon semestre d’aquest any, en modalitat semipresencial.

El Curs d'Especialització en Victimologia Juridicoforense és un complet i extens curs organitzat per la Secció de Psicologia Forense que s’iniciarà el dia 27 d’octubre de 2023 i finalitzarà el 18 de maig de 2024. Es programa en modalitat semipresencial, amb sessions en format virtual i sessions presencials a la seu del COPC de Barcelona, i té 150 hores de durada. 

Durant el curs es treballaran conceptes jurídics, tècnics i ètics sobre la intervenció amb víctimes. Després d'un mòdul de continguts essencials en el marc jurídic i de comprensió de l'estatus de la víctima, es treballaran les nocions cabdals pel que fa a l'afectació, seqüela, testimoni, neuropsicologia i vivència de l'impacte del trauma i la victimització. Posteriorment, i amb les bases ja fonamentades, s'aprofundirà en diferents tipus de processos victimològics tant des del vessant forense com d'intervenció: violència sexual, de parella, assetjament laboral, per raó de sexe o gènere, delictes digitals, sectes, delictes de trànsit, terrorisme... amb un punt de vista enfocat a la infantesa, l'edat adulta i la tercera edat; així com a persones amb algun tipus d'afectació intel·lectual i/o de salut mental.

Per a aquest curs, les persones col·legiades ja poden escollir el pagament fraccionat. Durant el procés d’inscripció habitual, a la pantalla de pagament, les persones col·legiades hauran d’escollir fer el pagament de forma sencera o optar per l’opció de fraccionament de l’import total en 6 mensualitats. Teniu més informació del servei en aquest enllaç. D’altra banda, tenint en compte la durada del curs i, per tal d’afavorir la formació i continu reciclatge de les persones col·legiades, s’han establert tarifes d’inscripció reduïdes respecte a les habituals del COPC. 

Et recordem que les inscripcions estaran obertes fins el 24 d'octubre a les 15 h. 

Tota la informació sobre el curs i el formulari d’inscripció és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web. Per qualsevol consulta respecte a la formació podeu contactar per telèfon amb el departament de formació del COPC o enviar un correu electrònic a formacio@copc.cat

Comparteix

f

El COPC posa en marxa l’opció de pagar a terminis per als cursos de més de 75 hores
La possibilitat de pagar a terminis s’obre per a persones col·legiades, no implica cap tipus de cost i és d’aplicació directa sense que calgui cap justificació.