f

S’inaugura l’Oficina de Transició Energètica de Barcelona per tal que les empreses de Barcelona estalviïn energia i costos

El servei de l’OTE és gratuït, i consisteix a fer estudis personalitzats als establiments de la ciutat de Barcelona per tal que puguin estalviar energia i els seus costos econòmics.


El preu de l’energia, i els costos de producció que impliquen per a les empreses, és un factor crític per a la sostenibilitat econòmica d’algunes empreses. Davant l’actual cost energètic i en la línia de crear negocis de futur sostenibles, PIMEC i l’Ajuntament de Barcelona cofinancen l’Oficina de Transició Energètica, és una iniciativa amb l’objectiu d’ajudar les empreses a millorar l’eficiència energètica i optimitzar el cost energètic.

Si tens una activitat econòmica ubicada a la ciutat de Barcelona, pots sol·licitar aquest assessorament gratuït. L’OTE posa a la teva disposició una persona professional especialitzada que realitzarà un estudi personalitzat per al teu negoci, i t’entregarà una diagnosi amb recomanacions adaptades al teu cas.  

Aprofita aquesta oportunitat i sol·licita l’assessorament a través del formulari web d’aquest enllaç. Estalvia energia, estalvia costos de producció, fes la teva empresa més sostenible!



Comparteix

f

La Junta Electoral publica el cens electoral provisional per a les eleccions a Junta de la Secció de Psicologia Coaching
Es poden efectuar reclamacions fins al dia 27 de gener de 2023