f

Sessió informativa per conèixer el nou model dels processos selectius de l’Ajuntament de Barcelona al centre Formar-te

Si estàs pensant a presentar-te en unes oposicions a l’Ajuntament de Barcelona, informa’t de tot el que has de saber de forma gratuïta.


El divendres 8 de març, a les 16.30 hores, el centre Formar-te prepara una sessió per informar sobre el nou model dels processos selectius de l'Ajuntament de Barcelona. La sessió serà en línia i gratuïta, i es farà a través de Zoom. Si vols participar-hi, només cal que emplenis les dades del formulari d'aquest enllaç. Uns dies abans, el centre formatiu enviarà l'enllaç de la sessió a  les persones inscrites.

Formar-te, és centre de formació dedicat a preparar als seus alumnes en diferents processos d’oposició d'àmbit local, autonòmic i estatal. L’experiència acumulada, conjuntament amb un equip de formadors capdavanters i amb àmplia experiència, l’ha convertit en l’acadèmia de referència per aconseguir superar les proves de selecció de les oposicions, ja que prepara per a totes les proves del procés selectiu, tant les de coneixements com les pràctiques i l’entrevista.

Per a més informació, prem l’enllaç al web de Formar-te.


Comparteix

f

Què he de fer perquè la biblioteca em pugui seguir donant un bon servei?
Són només dues coses, posa-les en pràctica a l'hora de demanar en préstec qualsevol de les dotze novetats de la setmana.