f

Si estàs exercint, fent recerca o formant-te, ja has après a treure partit de tots els serveis de la biblioteca? Fes-ne la formació!

Els propers 8 i 9 de març, la biblioteca programa un curs per saber com treure rendiment a tots els avantatges i oportunitats que genera tenir accés a una biblioteca especialitzada i multiformat.

La Biblioteca del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya és una biblioteca especialitzada en psicologia concebuda i dissenyada com un instrument de suport per a l’exercici professional, investigació i formació dels psicòlegs i psicòlogues.  

Els col·legiats i col·legiades, així com les persones precol·legiades, tenen múltiples recursos bibliogràfics, digitals, audiovisuals, bases de dades d'articles científics, tests psicològics... i un llarg etcètera d'instruments que sovint desconeixen i infrautilitzen.  

Per tal que les persones col·legiades i precol·legiades puguin treure el màxim rendiment de la biblioteca i resolgui al màxim les seves necessitats, la biblioteca programa un curs per donar a conèixer tots els seus recursos i ensenyar com utilitzar-los. El curs és gratuït, dura 5 hores i tindrà lloc els propers 8 i 9 de març.  

Aprofita l’ocasió i inscriu-t'hi. En podràs aprofitar tots els avantatges i millorar els resultats del teu treball. Aprofita’n l’oportunitat prement aquí

Comparteix

f

El COPC envia les 'Pàgines blaves de la Psicologia' a tots els jutjats i fiscalies de Catalunya
En una gran campanya de difusió, juntament amb un pòster, un punt de llibre i un tríptic informatiu dels quatre rols de la psicologia en l’àmbit judicial.