f

Si necessites sol·licitar o renovar les bonificacions de la quota col·legial fes-ho abans del 30 de juny

Recorda que pots modificar el teu número de compte bancari a la teva àrea privada per tal que els pagaments i cobraments t'arribin al compte que decideixis.

El proper 30 de juny acaba el semestre que comprèn la primera quota col·legial de 2024 i, per tant, a partir de l'endemà comença el període de la següent remesa semestral de la quota col·legial. Per tant, tots els col·legiats i col·legiades que tenen -o volen demanar- una bonificació a la propera quota, han de fer-ho abans del 30 de juny. 

A més, les persones que tenen la quota bonificada per desocupació han de saber que no es renova automàticament, sinó que han de tornar a justificar la situació de desocupació per tal que al següent semestre se segueixi aplicant la reducció.

Tota la informació relativa a les condicions per sol·licitar una bonificació de la quota és en aquest enllaç a l‘apartat de Bonificacions a la quota del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, que recull 5 supòsits: bonificació per naixement o adopció, bonificació especial per atur, bonificació júnior, bonificació sènior i bonificació per a no exercents, ja sigui per jubilació o per incapacitat.

Si necessites sol·licitar la bonificació, cal fer-ho a través d'aquest enllaç. Si el que vols és renovar-la, clica aquest altre enllaç. Et recordem que has de fer-ho abans del dia 30 de juny. 

Per últim, recorda que pots modificar el teu número de compte bancari a la teva àrea privada per tal que els pagaments i cobraments t'arribin al compte que decideixis.

Comparteix

f

El COPC posa en marxa la IV Edició del Projecte Tutoria Científica
Els processos de tutoria es duran a terme entre els mesos d’octubre d’enguany i gener de 2025.