f

Si orientes i assessores en l’àmbit de la psicologia de l’educació, el COPC t’ha dissenyat un curs de 20 hores a mida

Orientacions pràctiques per a la creació d'unitats d'actuació d'orientació educativa en un centre de secundària és semipresencial i comença el 17 d’abril.

El curs Orientacions pràctiques per a la creació d'unitats d'actuació d'orientació educativa en un centre de Secundària s'adreça a professionals de l’àmbit de la psicologia d’educativa que treballen o tenen interès en l’orientació, assessorament i millora del desenvolupament d’una unitat d’actuació. És un curs de 20 hores, semipresencial -amb sessions a distància i presencials-, impartit per la psicòloga del Departament d'Educació de la Generalitat Elisenda Sendra. El curs comença el dia 17 d’abril i té un total de 6 sessions en què es desenvolupa un programa basat en: 

Funcions de l’orientador educatiu de centre a la secundària
Unitat d’actuació i els seus components
Programació d’una unitat d’actuació
Eines per desenvolupar una unitat d’actuació

El curs ensenya, en sessions per videoconferència, a dissenyar i programar unitats d’actuació com a orientador educatiu d’un centre de l’ESO. En les dues darreres sessions, presencials, els alumnes faran la simulació d’una exposició oral de les unitats d’actuació. 

Tota la informació del curs i l’enllaç d’inscripció és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web. Si vols encaminar la teva tasca professional a l’orientació i l’assessorament a joves de secundària, o senzillament t’interessa la temàtica, no pots perdre’t aquest curs. Inscriu-t’hi!


Comparteix

f

Contesta l'enquesta sobre salut mental i estigma per promoure accions per reduir els estereotips
El Grup Antiestigma del Grup CHM Salut Mental ha dissenyat l'enquesta, i demana als col·legiats i col·legiades que la responguin per col·laborar amb les finalitats de l'estudi.