f

Si tens una empresa o treballes com a persona autònoma i necessites una eina de gestió estalvia temps amb Billage

Factura, fes el seguiment de projectes i de clients i tot allò que necessites amb un 15% de descompte gràcies al COPC.

Billage és una eina de gestió l’eina de gestió dissenyada per a petites i mitjanes empreses, pensada per simplificar processos i estalviar temps. Aquestes característiques la fan idònia per a professionals de la psicologia, ja sigui perquè treballen com a persones autònomes o perquè tenen una petita o mitjana empresa. 

El programari Billage permet treballar de forma coordinada i centralitzada per facturar, gestionar projectes, clients i recuperar informació d’altres programaris, cosa que facilita la gestió del canvi de programari si ja se’n té un altre prèviament.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, gràcies a l’acord de col·laboració signat amb PIMEC, pot oferir a tots els col·legiats i col·legiades un 15% de descompte en la contractació de Billage, i un mes de prova gratuït fins el dia 30 de juny. Si vols aprofitar la promoció, prem en aquest enllaç als serveis exclusius per a la col·legiació.

Si el teu programari de gestió t’ha quedat obsolet, és carregós o estàs pensant a actualitzar-lo, consulta l’oferta!

Comparteix

f

El COPC t’ofereix el suport per desenvolupar professionalment la teva carrera científica
El projecte tutoria científica neix amb l’objectiu de fomentar les carreres científiques en psicologia, essent aquesta una línia estratègica del Col·legi.