f

Tot a punt per a la inauguració del Psicurt, dijous 6 d'octubre!

El festival arrenca amb la projecció de 'Mediterráneo' i posterior debat amb Marcel Barrena, el seu director. Cinema, exposicions i debats per gaudir a Reus i Tarragona fins el 9 d'octubre.

Torna elPsicurt! Per setè any consecutiu, el Festival de Curtmetratges de Salut Mental organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Reus, tornarà a omplir els carrers i teatres de Tarragona i Reus.

Us recordem algunes dades interessants per a tots i totes els que esteu pensant a anar-hi:

Quan

Hi haurà activitats durant tot el cap de setmana, del 6 al 9 d'octubre.

Quant

L'entrada és lliure fins a completar aforament. Les primeres persones a arribar-hi, rebran una bossa del festival de regal.


On

A Tarragona (Antiga Audiència, plaça del Pallol, 3) i Reus (Teatre Bartrina, plaça del Teatre, 1).

Què

Més de 30 projeccions, 2 exposicions fotogràfiques i 4 col·loquis oberts al públic conduïts per psicòlegs i experts en audiovisual.


La primera projecció serà Mediterráneo, de Marcel Barrena, dijous 6 a les 19 h, i tot seguit hi haurà un debat obert amb el director.

 Consulteu tot el programa

Emocions, reflexions i màgia per a tots els públics.

Us hi esperem!


Comparteix

f

El GT Intervenció Psicològica en l’Àmbit Social i Comunitari presenta el 'Dictamen La inclusió del psicòleg/òloga als serveis socials bàsics' el proper 21 d’octubre
La presentació es farà en una jornada híbrida, en format presencial i en retransmissió en directe, que coorganitzen el COPC i la Diputació de Barcelona.