f

Últims dies per inscriure’t al 'Máster Internacional en Psicomotricidad' que coorganitza el COPC

Mitjançant un conveni, aquest curs 2022/23, el COPC coorganitza el màster amb el COP Cantàbria i la Universidad Europea del Atlántico.

L'abordatge psicomotriu té un marc competencial d'actuació que requereix una especialització per poder exercir als diferents centres i als diferents àmbits. És per aquesta raó que es fa fonamental garantir que els professionals que exerceixen en aquest àmbit d'intervenció tinguin, no només els coneixements necessaris adquirits, sinó també el desenvolupament competencial necessari per donar resposta a les diferents demandes i necessitats que es puguin presentar a un professional de la psicologia o de l'educació experts en psicomotricitat per a l'exercici de la seva professió.

El Màster Internacional en Psicomotricitat és ofert i avalat per la Universitat Europea de l'Atlàntic i els Col·legis Oficials de Psicologia de Cantàbria i Catalunya, i integra dos postgraus que es poden realitzar de forma independent als cursos acadèmics 2022-23 i 2023-24. La suma dels dos postgraus permetrà obtenir la titulació de Màster Internacional en Psicomotricitat: Intervenció al llarg del cicle vital. El postgrau del primer any, per al curs 22/23 és el Especialista en psicomotricitat, i el segon any -curs 2023/24- Especialista en teràpia psicomotriu. El programa reuneix professors i institucions acadèmiques internacionals de prestigi reconegut de diferents països d'Europa i Amèrica.

El postgrau d´Especialista en Psicomotricitat, que s´imparteix durant el curs acadèmic 2022-23, ofereix als participants els recursos adequats per dur a terme un projecte d´intervenció psicomotriu. La competència professional completa com a psicomotricista s'obtindrà gràcies al treball en tres camps interrelacionats: pràctic, teòric i personal. Durant el curs es donarà especial rellevància a la formació pràctica, ja que és a partir d'aquesta que prenen sentit les altres formacions. L'objectiu principal del curs és aprofundir en el coneixement del subjecte i de la seva expressivitat psicomotriu, recollint aportacions de diverses disciplines, per promoure la construcció d'estratègies i recursos per a la intervenció psicomotriu a l'àmbit preventiu, educatiu i de l'atenció a la diversitat.

Tota la informació disponible i el formulari d’inscripció és en aquest enllaç al web del COP Cantabria, però també podeu consultar el programa aquí.


Comparteix

f

Dia Mundial de l'Alzheimer: un manifest contra l'oblit
El COPC publica un manifest del Consejo General de la Psicología demanant més recursos i professionals, i un recull de llibres de consulta gratuïts sobre l'Alzheimer de la biblioteca del COPC.