f

Una terapeuta tracta una víctima de la tirania de la felicitat al teatre La Villarroel amb descompte per a persones col·legiades

'Dopaland', d’Eu Manzanares, és una comèdia que pots veure per només 10 € o amb una rebaixa del 50% fins el 7 d’abril. No te la perdis!


Un home disfressat d’ós panda intenta superar una crisi amb l’ajuda d’una terapeuta de l’empresa. Ell és Pandy-Pandy, mascota de DOPALAND, un parc d'atraccions que té com a objectiu la felicitat dels seus clients, i de tot el seu personal, però que el té en condicions precàries. Un "bonrollisme" superficial molt de moda en l’actualitat, que ho demana tot a canvi del mínim.

Aquesta trama, la de Dopaland, La tiranía de la felicidad, es converteix en una comèdia crítica i àcida que porta a escena, al teatre La Villarroel, una teràpia psicològica. Gràcies a la col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, les persones col·legiades poden veure-la amb un 50 % de descompte en el preu de l’entrada, o per només 10 € si són estudiants o menors de 30 anys. L’obra es representa fins el dia 7 d’abril, però les localitats en promoció de ben segur que s’esgotaran abans. Fes clic en aquest enllaç dels Grans avantatges del COPC i compra les entrades ara!

Si necessites més informació sobre l’obra, consulta el web de La Villarroel.





Comparteix

f

Inscripcions obertes pel curs ‘Aspectes psicosocials i intervenció en les Malalties Poc Freqüents (MPF)’
L’activitat va dirigida a professionals de la psicologia i estudiants amb coneixements avançats del sector i es desenvoluparà en 8 sessions en format híbrid.