f

Ja disponible el número 125 de la ‘Revista de Psicoterapia’, un monogràfic sobre la teràpia psicomotriu

Consta de 12 articles d’investigació, de lectura gratuïta per a tots els col·legiats i les col·legiades del COPC.

La prestigiosa Revista de Psicoterapia, internacional, digital i que va néixer fa més de 40 anys amb l'objectiu de regular i fer progressar la psicoteràpia, acaba de llençar el seu número 125, un monogràfic titulat: “La teràpia psicomotriz: una mirada relacional”.

L'editorial d’aquest nou número està signat per Joaquim Serrabona i Mas, doctor en psicologia, expert en psicomotricitat i vicepresident de la Secció de Psicologia de l’Educació del COPC, qui també és autor de l’article “Construyendo una disciplina: acreditación como psicólogo/a experto en psicomotricidad en Cataluña” publicat en aquest mateix volum.

A més, al monogràfic trobem uns altres 11 articles d’investigació i estudis de casos relacionats sempre amb la psicomotricitat, com ara “El acompañamiento a los niños y niñas con Autismo desde la Psicomotricidad Relacional” de Josefina Sánchez Rodríguez, Miguel Llorca Llinares, Talía Cristina Morillo Lesme i Raquel González Hernández; “La mejora de la sociabilidad y las habilidades sociales mediante el uso de la psicomotricidad relacional en menores con síntomas de autismo” de Víctor Renobell; “Mindfulness basado en fortalezas: Efecto sobre la salud mental y el bienestar”, de Juan Nieto, Dafne Cataluña, Aroa Ruiz i Borja Arribas; i “Eficacia de las Intervenciones de Terapia Psicomotriz en ansiedad y estrés laboral en el personal de salud” de Juan Mila, Sandra Ravazzani, María Noel Close, Mireia Serra Voltas i Anders Bech Christiansen.

Fent clic sobre la següent imatge, es pot accedir al sumari de temes complet del número 125:


Com llegir la revista gratuïtament?

Només cal:

  1. Registrar-se amb l'email de col·legiat/ada (o email personal si no n'hi ha) a la web de la revista: http://revistadepsicoterapia.com/

  2. Enviar un correu a rdp@revistadepsicoterapia.com amb l'assumpte: "Convenio COP-Cat y RdP" explicant que volem fer ús del conveni entre el Col·legi i la Revista de Psicoterapia, i tenir lliure accés a tot el seu fons editorial.

en COPC

Comparteix

f

El servei d’assessoria jurídica i el d’assessoria fiscal del COPC tanquen el mes d’agost
L'última sessió de l'assessor jurídic és el 26 de juliol, mentre que l'última de l'assessor fiscal és el dia 31.